< Kthehu tek Faqja e Meparshme

The Expendables 3 (Kodi 108978)     Trailer i Filmit     Pershkrimi i Filmit

Tek MERCENARËT 3, Barni (Stallone), Krishtlindja (Statham) dhe pjesa tjetër e skuadrës përballet me Konrad Stonbenksin (Gibson), i cili kishte themeluar Mercenarët vite më parë bashkë me Barnin. Më vonë Stonbenksi u bë një shpërndarës i pamëshirshëm armësh të cilin Barni detyrohet ta vrasë... ose të paktën kështu mendonte. Stonbenksi, i cili i kishte shpëtuar një herë vdekjes, kishte bërë mision më vete që t’i shfaroste Mercenarët – por Barni ka plane të tjera. Ai vendos ta luftojë gjakun e vjetër me gjak të ri, dhe mbledh një brez të ri Mercenarësh, duke rekrutuar individë që janë më të rinj, më të shpejtë dhe më me eksperiencë në teknologji.