< Kthehu tek Faqja e Meparshme

If I Stay (Kodi 109090)     Trailer i Filmit     Pershkrimi i Filmit

Mia Holl mendonte se vendimi i saj më i vështirë për t’u marrë do të jetë nëse të ndjekë ëndrrën e saj muzikore në Xhuliard, apo të ndjekë një rrugë tjetër për të ndenjur me dashurinë e jetës së saj, Adamin. Por ajo që duhej të ishte një xhiro e thjeshtë me familjen i ndryshon të gjitha në çast, dhe tani jeta e saj varet në fije të perit. E zënë mes jetës dhe vdekjes për një ditë të tërë, Mias i mbetet vetëm një vendim për të marrë, i cili nuk do të vendosë vetëm të ardhmen e saj, por edhe fatin e saj.