< Kthehu tek Faqja e Meparshme

Cold in July (Kodi 108992)     Trailer i Filmit     Pershkrimi i Filmit

Një prind i devotshëm takon një ish të dënuar dhe që të dy dalin nga rutina normale e jetës së tyre. Ata e gjejnë veten në një spirale gënjeshtrash dhe dhune, ndërkohë që duhet të përballen dhe me anën e tyre psikike.