< Kthehu tek Faqja e Meparshme

The Grand Budapest Hotel (Kodi 108916)     Trailer i Filmit     Pershkrimi i Filmit

HOTELI GRAND BUDAPEST tregon aventurat në hotelin e famshëm Europian të Gustav H, një portier hoteli dhe Zero Mustafa-s, punonjësit të sallës, që bëhen miq. Ngjarja përfshin vjedhjen dhe sigurimin e një pikture të paçmuar të Rilindjes dhe luftën për trashëgiminë e një pasurie të madhe familjare. Githçka në sfondin e një kontinenti në ndryshim të papritur dhe dramatik.